Слова
Але на жаль душа твоя пуста.
Ти засипав мене віршів рядками,
Насправді всі слова у них...,брехня.
Я не шкодую, що вірші твої читала,
Любов та щастя в них я помічала,
Але слова, все то, одні пусті слова.
Душа моя від них лише страждала.
Тепер закрила душу на засов,
Не вірю більше в чари твоїх слів.
Слова в коханні моють сенс,
Якщо вони созвучні із душею.
Свидетельство о публикации №123110708223