Angel Scool lesson 01

*     *     *     *     *     *     *

Роби чого Душа бажає
Що прагне Серце повсякчас
Душа твоя
Вона все знає
Те що відомо серед нас

Служи собі
Ніяк інакше
Забудь слова такі як раб
Хай буде так
Так буде завше
Чому
Тому що не кріпак

Душа твоя
Вона є вільна
З початку днів на цьому світі
Люби Життя
Люби так сильно
як люблять Гру на світі діти

Бо то є Гра
аж до кінця
Як перший крик
Як перший подих
Спитай себе
чи від Отця
що все створив
Як перший дотик
своєї матері напевно

Тоді живеш ти не даремно

Роби чого Душа бажає
Вона це Бог
Що краще... ЗНАЄ

*     *     *     *     *     *     *

04.11.2023


Рецензии