Я вiрю у релiгiю обiймiв. Вона - найголовнiша

Я вірю у релігію обіймів.
Вона – найголовніша на землі.
Вона – мов промінь світла у імлі.
В обіймах людям не буває зимно.

Я на обійми віддано молюся.
В намолених обіймах – теплий бог.
Ми молимось обіймами удвох.
І знов тобі в любові зізнаюся.

Обіймів неможливо розірвати
ні в зустрічі, ні у прощання мить...
Розтис обійми – вже душа болить
і рідну душу прагне не впускати...


Рецензии
Приветствую, Миклош!..)
Не могла не отозваться:
http://stihi.ru/2023/11/06/1050
Благодарю душою за оригинал...)
Мысленно обнимаю)
С.

Светлана Груздева   06.11.2023 06:02     Заявить о нарушении