To Lady Gaaga. Замуж-Ъ

  Что Ты
 как будто-бы

 с ноги - на ног
 переминаешься - ?

 - Please
  put Yours signatures as for
  Agreement  -    (?)

  Write  it down    .. .

- А можно Hieroglyph-фом 
     Pro Form   ?
-  Da,  say pro farms
  Sure .It Accepted  ! -  ( ни я-же sukko , выхожу тут - замуж  . )

- Сегодня - выхожу я-замуж
Gonna marry Tonight

- No se (исп. )

 Вместо Тебя
себя мне
 подставлять
   тут-вдруг ?
 
 I'am gonna marry tonight - not
as so much He knew
that had i been for long
  a-la Cruisider  ?

 -  Do not be
so much got scared -   und - mainly pls, remember
He is as Angel
' fallen into Love

-  А как я выгляжу ?
-   Беспечной  !

-  Well
   Let's it - go !


 - - - - - - - - - -

 - ЗамужЪ .Прямо Сейчас!
(Всхлипы-drunken
  из зала   )

-  Ну, Погоди-те , Мистер " Right now "
  Not only Momy me advised to get-to find myself
to be n't into hurry  !

 


Рецензии