Шукайце жанчыну

Жанчына – любоў і жанчына – каханне.
З ёй вечар у радасць, у радасць і ранне.
Начамі і днямі з ёй быць асалода.
А вусны салодзіць смачней таго мёду.

Яна – прыгажосць і яна – ўпрыгажэнне,
Да розных прыгод і спакус запрашэнне.
На вернасць і здраду аднолькава здольна.
(Прабачце, што выказаў гэта свавольна).

Бадай нездарма, што за гэтую ласку,
Мужчыны кіруюцца пэўнай падказкай:
Як здарыцца нешта няведамым чынам,
Каб зведаць прычыну, шукайце жанчыну!


Рецензии