Молитвою. Бо Дуо
Но Бог молитву дал,
Молитвою теперь могу
Тебя объять.
Не могу тебя я целовать,
Но Бог молитву дал,
Молитвою теперь могу
Тебя зацеловать.
______________________
Ман туро ба огуш гирифта
Наметавонам,
Худо ба ман дуо дод,
Туро бо дуохо ба огуш
Мегирам.
Ман туро буса карда
Наметавонам,
Худо ба ман дуо дод,
Бо дуо туро буса
Мекунам.
Bobbi Che
Свидетельство о публикации №123110306929