Оптимiстично
Бо хмари змінять райдугу в душі!
І буде тиша,що гілля не трісне,
Коли ось-ось підУть дощі.
Буває -влітку в'януть квіти,
А взимку зацвітають,що є сил!
Думки хороші не дають сивіти,
Погані-перетворюють на пил.
Тож видавайте бажане за дійсне!
Готові будьте -вітер змінить штиль!
І горизонт яскраво блисне,
Життя пройдE багато миль!
03.10.2023
Свидетельство о публикации №123110304440