One

blessed be my only friend
blessed be my story's end
finish line corrupted love
gone so far to burn alive

blessed be my faith in man
bend my knees to take again
all despair you charge in me
shot my heart from start to three

blessed day beneath my star
blessed child what go so far
only one my only friend
meet in mirror in the end


Рецензии