Q Код N Kак высыпаться за два часа RE

Хотите знать, как всегда высыпаться за два часа
Я тоже хочу, ну а пока 15 минут обжигающего душа
Человеческий организм в миллионе лет эволюции
Или как говорит наш программный директор
Твои 300 лет работы над кодом


Wondering how to always get enough sleep in two hours?

Wondering how to always
Get enough sleep in two hours?
I wonder it too, but for now,
Fifteen minutes of a scalding shower
The human body awaking power
In a million years of evolution forks
Or as our program director says
The 300 years of coding
Your soul works


Рецензии