That s fuck of u

  Помнишь ?
- По что ?

 - Помнишь
1-раз увидел тебя
  в  конторе

 - Ни припомню
- Ну, как же
 за это место Ты
взгрызлась ! Проявивши Ум и Смекалку - Во имя  - Жолтого-Дъябола
 Баба-Оборотень 

- Не помню тебя ни приметила
- Знаю - этого не может быть
ничего от тебя , ни от других

Одно дело на ринге - завалить
оппонента , дело другое - on kitchen  when you're exposed in deep defense from bob-s und a child running about , gherking  und shout child running about , gherking  und shout  M-Ma , Ma-ma !

 Brain is involving my  head against mine will on You - !
It wants calculate in comparison how many per cent
resembling to Her are You as a Twins of September 


Рецензии