I am feeling well being raped

 

IT IS OK THE RAPISTIYA IS WORKING BEING I DON"T KNOW WHAT
I FEEL VICTIM
AND IT IS GOOD
I CRY ALL NIGHT
IT IS AN ADVANTURE
BEING RAPED BY CIRCLE
IT DOESN"T LEAD ENTO NEGATIVE NECCESARILY
I AM COPING
IT IS NOT FINE BEING RAPED
HO
IT IS ONLY MORAL
COPING
(VERY HARD NOT ADVISED)


Рецензии