Життя трива

Оце життя - поточна зміна
доріг, надій і почувань.
Зійдуть сніги, спадуть вітрила,
у забезпечення рівнянь

залишиться дорожча плата -
помежи пам'яті дібров -
та перша, прадідова хата,
та перша, мамина любов.

Первісне і останнє слово
кохання нашого злиття:
- Яке чудово випадкове
це перемінливе життя.

світлина: Тетяна Яблонська. Життя триває. 1971.


Рецензии