Terrorist etata they are terrorising everything i
TERRORIST ETATA THEY ARE TERRORISING EVERYTHING I HAVE
EVERY HOPE
EVERY POSITIVE
JUST WONDELLIZING
I WILL BLESS EVERY TERRACT
EVERY CORPSE IS GOOD
THE LIFE IF OUT OF "PLANNING"
CUZ BE A GOAT PLANNING NEGATIVE
Свидетельство о публикации №123102803929