Улiтають у вирiй Лелеки,

Улітають у вирій Лелеки,
У далекі,  та теплі   краї,
Стрілянина, немає безпеки,
Вередують чужі, і  свої…
Небо гасне від вибухів  дронів,
Та палають  навкруг  літаки,
Ця картина птахам незнайома,
Їм  потрібно  гуртом до мети…
Покидають  тепер  Україну,
Та повернуться вже на   весні.
На свою дорогу Батьківщину,
Щоб в той час  вже  не було війни.
Наступили і  тиша, і спокій,
Щоб пташиний  всіх радував спів,
Та  дівчата  навкруг  кароокі,
Щоб  всім ясно було  все  без  слів…
Одночасно на  Ближньому Сході,
Всі забули про слово війна,
У підписаній  мирний угоді,
Не втручався  б в  життя Сатана. 
Автор  Геннадій  Сівак.
27  жовтня   2023 року.


Рецензии
Як близькі мені всі побажання,
В серці біль від цієї війни,
Але духом сильні, безперечно,
Неньки рідної доньки, сини...
Дякую, Геннадій, за чудовий вірш! Віримо...
З повагою,

Надежда Толок   01.12.2023 15:37     Заявить о нарушении
Зайду до Вас ще, трошки пізніше.

Надежда Толок   01.12.2023 15:41   Заявить о нарушении
Дякую Вам!

Бережи Вас Господь!
З повагою, Геннадій.

Геннадий Сивак   01.12.2023 18:12   Заявить о нарушении