Цяжар

Цудам цягне Зямля
Здранцвелыя ногі.
Сэрца зрабілася цяжкім.
Сталіся думкі каменнем.
Боль.
Цудам цягне Зямля
Дурных і дарогі.
Ледзьве ступае важка,
Расхінае праменне...
Зволь!
Цудам цягне Зямля
Клады і астрогі.
Квола аблізвае пляшку,
А каля сэрца ў жмені —
Соль.

27.10.2023


Рецензии