Corruption wont be standed

 

NETANYATTY WILL BE CUT AWAY BEHEADED CASTRATED AND DISMEMBERED
INTENTIONALLY LIVES AVEC PEDALE MILIONEN*FUCKED EN OWN ASS
STUPID CORRUPT NETANYATTY
YOU ARE ABOUT TO BE MURDERED MR NETANYATTY
YOU PROVOKATIONS CAUSE NEGATIVE
YES I AM AGAINST THOSE "ELITES" THAT CONTROL ISAVEL
THOSE "RICH PIGS" THAT COMMAND AGAINST DEMOCRACY
I WON"T BE THREATHNED
NETANYATTY FUCK OFF DEAD PIG CORPSE
WHO IS BRIBING AND CONTROLLING THE ETATA WILL BE REVEALED


Рецензии