Netanyatty lives chez some milionen

 
MAYBE SUCKS MAYBE GETS EN ASS
ANYHOW IT IS BRIBARY
NETANTYATTY BABUN ENTO PRISON
THERE ARE LAWS
AND RULES OF MORALITY
AND NETANYATTY BEHAVES LIKE EVERYTHING IS POSSIBLE IF YOU HAVE MONEY
NO
MILITARY SERVICE IS OBLIGATION MONEY NOTHING ALMOST
AND THE MAIN ACHIEVEIMENT
I PUT NETANYATTY EN JEILL
NOW YOU MAKE ME REALLY ANGRY
A VILLA OF MILIONEN IS NOT FREE
IT IS BRIBARY
COOK IS BELONGING OF ETATA THEY PAY
ISAVEL NOT MONARCHYSTS
IT IS ANOTHER CRYMYNULL OFFECNCE
NETANYATTY WILL PAY EN JEILL


Рецензии