Kolbasit

  This Midnight
has to be
 a little bit
  ...  a rainy

  Not couldnt understand
mine mind
  und state ...

 So -  do i feel both simultaneously
as cold as hot
  as dark und light

- Too many "as " -s were used
       in   - there  ?

[ St. Амвросий Оптинский  ]
 Ты душу мне  излил   :

  превзднемогая даже
 очень   
   слитным почерком    -  !

"  Нам ни измерять
ничего  ~  "

" и - никогда им
не вернуть - привычки ,  habits

  В лоно - Адово   !   "


Рецензии