не вмирай нiколи

не вмирай ніколи.
як горів би вічний вогонь в серці бога і у тобі.
як течі б бурхливі річки і джерельні,
як зеленіли би сади артеміди.

не вмирай ніколи.

щоб ніколи я не зміг сказати, що ти померла, щоб ти померла,
що ти померла, мертва моя.
не можна вмирати, ніколи не вмирай!
живи вічно, гори вогнем або свічкою.
останнє затишшя перед бурею.

я буду світити тобі під місяцем, над місяцем, за місяцем.
де є світло, там є ти і де є ти, там є світло, там є я і ім'я моє.
не вмирай ніколи, щоби повітря було чистим і ньому, як в перший день світу.
як створити твоє вічне.

не вмирай ніколи!
ніколи не стверджуй, що помреш одного разу.
померти може кожен, а ти спробуй не вмирати.
не вмирати дуже складно, коли хочеться-хочеться-хочеться.
не вмирай до останньої краплі крові і до останнього слова.
щоби слова всі зникли, щоби звуки погасли,
тоді помре земля, а ти жива будеш.

не вмирай ніколи,
щоб я
не помер.


Рецензии