***

Валошак сiнi водар

    адчую у сваiм сэрцы,

Душы маёй каханьне

  пральецца скрозь акенца.

Падстау свае далонi,

       прымi яго пяшчоту,

Кахай ды будзь каханым,

         дзялiся асалодай.

           22.10.2023


Рецензии
Лёгкi вершык па-беларуску. Кахайце ад душы, сябры🥰

Лариса Демиденко 3   26.10.2023 23:35     Заявить о нарушении