It is not reality
IT IS DREAM
HO
NETANYATTY BALLS HAVE TO BE CUT OFF
IT IS MATTER OF FEELINGS
NOT INCITEMENT
HO
NETANYATTY DOESN"T HAVE BALLS
NETANYATTY WAS DISMEMBERED AS WELL
FULL WAY NETANYATTY SLAVE
AND I FINISHED APOLIGISING
Свидетельство о публикации №123102305774