станси до Йозефа

Хай зір до звужень неохочий,
втім, будь-який ландшафт навколо,
як сильно не розплющуй очі,
не буде ширше виднокола.

Зірниця раннього світання
не є синонімом сніданку.
Нас, на відміну від прощання,
не нагодують забаганки.

Коли шаром коти в стодолі
не рівновага воскресінню
дивитись на холодні зорі
і відчувати потепління.

З тобою назавжди незламні
лише любов, добро і квіти,
а на судовищі останнім
нема де розуму подіти.

Світлина: Оскар Цвінчер.
Портрет із жовтими нарцисами.1907.


Рецензии