Я - веселий поет. В мене жарти - на кожному

Я – веселий поет. В мене жарти – на кожному кроці.
В мене жарти настільки тонкі, що регоче весь світ.
Світ регоче так щиро, аж світові коле у боці.
В мене кожний рядок – поетичний смішний заповіт.

Я тримаю у діжці душі на нові жарти тісто –
Напечу стільки жартів нових, щоб усім – досхочу...
І у жартах моїх не шукайте подвійного змісту.
Регочи – все смішне на поверхні... Я й сам регочу...


Рецензии
Очень хорошее свойство характера: улыбаясь, радоваться жизни!..
Чувство юмора даётся не всем. А это - весьма ценно!

Елена Транковская   23.10.2023 15:19     Заявить о нарушении
А так себя держу

Миклош Форма   23.10.2023 15:35   Заявить о нарушении