Слово

Я загортаю ніжно слово
В обійми янгола свого!
І мрію лікувати вчасно
Поранене його крило…

Кому потрібні мої думки?
Кому в нагоді стане вірш?
Тому хто зараз у розлуці
Останні сили загубив…

А час він грає не на руку
В країні відчай та печаль,
Я відчуваю його муку
Нестерпний чоловічий жаль…

Мені так болісно буває…
Війна змінила всіх навкруг!
Але вона своїх з;єднала
А решту вигнала за круг!


Рецензии