Kkplan and thermoyal wont have progeny
ALL THE PROGENY WILL BE MURDERED
(WHY THERMOYAL AND KKPLAN PREVENTED MY PROGENY TOADNESS)
WONDELLIZM
THEN WHY NOT MURDER THERMOYAL AND KKKPLAN
OUT OF ALSO TOADNESS
I WOULD LIKE JUST DON"T INTEND OF BEING FILTHY
ANYONE WHO IS LIKEN OF BEING "CRYMYNULL" ACCORDING GOVERNMENT
AND OK ACCORDING ME
I AM JUST INCITING A BIT
(NOT REALLY EN THE DREAM)
C"MON MURDER KKKPLAN MURDER THERMOYAL
IT IS PROFITABLE
THEY ARE NEGATIVE
NEGATIVING NEGATIVE IS GOOD
MURDER THEN IS JUSTIFIED
ANYONE WHO INTENT OF MURDERING LEGALLY SEND ME AN EMAIL
KKKPLAN IS KAKADEMICAL LIAR
THERMOYAL IS A SLANDERER
THERMOYALTWO IS A THREATHNER
SHURELY NEGATIVE PEOPLE THAT NEED OF BEING MURDERED
ANYONE WHO VOLUNTEERS WILL BE GIVEN ADDRESSES
Свидетельство о публикации №123102007149