февральские сны

У лужынах ільдзінкі,
нібы зграя медуз.
Паміж ценем дрэў-павуцінкі
гуляюць капрызны блюз.
Каляска з дзіцем калыхаецца,
па парку ціха плыве;
Вясна ўжо ва ўсім прачынаецца,
пяшчотай у лютаўскім сне.


Рецензии