More oldish etatas and nations

 

HAVE THE HISTORICAL ABILITY TO TELL MORE ABOUT THEIR CLASS
CLASS IS EVERY MEANING
NAME OF CLASS IS CLASS WITHIN CLASS

CLASS IS NATION
CLASS IS ETATA
CLASS IS RELIGION
CLASS IS A COMPANY
CLASS IS A PERSON

CLASS ARE MEN

CLASS ARE CIRCLES

MEN ARE SQUERIC MEANS THE MAIN ACHIECEMENT OF MEN IS MILITARY
MILITARY IS SQUERIC JOB

ROUNDED SQUARE IS ANY PRODUCTION BUISINESS JOB

AND LITERATURE
IS USUALLY FAR LEFT

MAYBE MD LEFT
(BUILDING SOMETHING)

IZZLAM MD LEFT RELIGION
JEWS FAR LEFT RELIGION
CHIN REUSYA MALICELAND MD RIGHT

BADDERY AFTER HATOO IS MILITARISTIC FAR RIGHT
BE CUZ BE A GOAT THE BLOCK IS LED BY FAR RIGHT MILITARISTS THE MURYKANYA
ETATA WITH VERY SERIOUS HISTORICAL DIFFICIENCY
THEY DON"T HAVE A LOT OF TELLING

THE DISCOVERY
GOLDRUSH
DEFEAT OF ABORIGENS
INDEPENCY
CIVIL WAR
WWONE
WWTWO
THE ADVICE TOWARDS WE
MALICELAND WAR

END OF STORY

THE CLASS IS NEW ETATA THAT LEARNED CULTURE
AND
IL YA CAPITAL YN THERE IS MORAL CAPITAL
INTELLECTUAL PROPERTY
NOT HAVING OWN L"TONGAUGE

MURIKANYA WILL ALWAYS BE A PROVINCE OF INGULLY AND BADDERY
THE OLD WORLD HAS INTELLECTUAL PROPERTY


Рецензии