We are arguing about that il ya capital yn

 

THERE IS MORAL CAPITAL
OLD WORLD IS NOT FREE
STUPID MURYKANYA
IS
DELTA
GAMMA
ALFAWARNED
A PROVINCE
OF
I*N ENEXIST
THERE IS NOT YNGULLY REPEATING ITSELF IT IS NOT RESPECTED
IT LEARNED THE ХРЮСТЫН AND THE LEТЫ*N


Рецензии