The tentions
REUSYA CAUSES IS BE CUZ BE A GOAT
BACKLEAN UPON CHIN MALICE LAND IZZLAM AND EVENTUALLY
IZZLAM INCITED TOWARDS ISAVEL
ISAVEL REVENGING PELESHSHTINA
AND MURYKANYA TOOK COMMAND OVER ISAVEL ILDF FORCES
CAUSING NEGATIVISTIC RESISTIVE TOWARDS REUSYANS EN ISAVEL
INCLUDING REUSYAN JEWS
BAD*N HALT THREATHNING JAW ARRETE THRONNING
Свидетельство о публикации №123101800507