в света няма такива думи
чтобы взгляд описать
балканских зеленых глаз.
нет эссенций для воссоздания
запаха кожи.
шипровый или древесный?
кайга - выразительный лепесток
моих чувств со встречи,
ускользающая красота.
пусть то был сад.
он - шелковое кимоно,
а я на него цветок упавший.
золотой мальчик, твою нежную кожу помнят пальцы.
***
в света няма такива думи,
за да опишете погледа
Софийски зелени очи.
няма есенции за пресъздаване
миризмата на кожата.
шипров или дървесен?
кайга-изразително венчелистче
чувствата ми от срещата,
избягваща красота.
нека беше градина.
той е копринено кимоно,
и аз паднах върху него цвете.
златно момче, нежната ти кожа се помни от пръстите.
Свидетельство о публикации №123101800121