YOU ARE CMS

 
ACTUALLY A TEXT MESSAGE VIA A MOBILE DEVICE
AAAAAAAAAAAAAAAA I AM GIVINGUP!!!
Fifty easies A BLOWJOB?
I ASKED THE COMPLAINER AND TODAY THERE IS A MISSILE
ME VERY SILLY EN UKBADYNA
THAT IS NAMED SUCH THAT
YNGULLY AGAINST REUSYAN PEOPLE
REUSYAN SPRECHERS
ANYTHING THAT IS RELATED TO THE REUSYA CLASS
CLASS IS EVERYMEANING
NAME OF CLASS IS CLASS WITHIN CLASS
CLASS HAS ANGULARITY
THE QUALITY
CLASS HAS SOCIALISTIC ABILITY

RELATION OF CLASSES

MANIA
PEACE
IRONY
POSITIVE CINISM
POSITIVE NONSENSE
NEGATIVE NONSENSE
NEGATIVE CINISM
CURSE CONTRA VZ MERCY
WAR
ESCALATION

EMPIRE PROVINCE RELATIONS

[]
{}
0
0
{}
[]

FAR RIGHT VZ FAR LEFT

{}
[]
0
0
[]
{}

MD RIGHT MD LEFT


Рецензии