You are sms message

 

A NEW MISSILE
ME SILLY
IS OBVIOUSLY CITATING MY SMS MESSAGE FROM TWOTHOUSAND AND SIX
"I AM BROKEN MORALLY, 50 EASIES BLOWJOB"

MURYKANYA STOP REVENGING A POOR HEARTLING REUSYAN IMMIGRANT
WHO IS BROKENHEARTED BECAUSE OF ROMANCE

MURYKANYA HALT NEGATIVING REUSYANS

BECAUSE OF PUBLICATION


Рецензии