2000 mizogens
TWO THOUSAND ANTISEMITES
ARE ARRIVING ALONG BAD*n
THEY WILL COLLAPSE ISAVEL
MURYKANYA ARE GREATEST ANTISEMITES AND NIHILISTIC NATION
THAT DENIES HISTORY
THUS DENIES JEWS AS NATION
IT IS NOT HELP, MR BAD*n
IT IS PROVOKATION
MIDDLE ВОСТОК NEEDS RELIGION AS A WAY
AND MURYKANYA ARE MILITARISTSSEPARATIST MIZOGENIC ANTISEMITES
THAT CAUSE WAR AND MORE WAR
Свидетельство о публикации №123101704737