Финики
Сичових ранків,
Прогрітих під вечір дахів ватажки
Це королівство - довіку вишневий сад,
Це королівство -
Для левових ніжностей сонця й зіркових крихт
Сливи - сузір'ями в ведра
Цукат не спить
Він, хоч собака, але розуміє промови зірок:
"Нам закохатись зазвичай потрібна мить.
Вам заважають кордони, обставини, его, амбіцій безглуздих смог"
Я би писала про ніжність, про зайвий третій
Пффффффф
Та на біса мені щі діравити цю планету
Свидетельство о публикации №123101508386
Татьяна Ксенина 17.10.2023 11:01 Заявить о нарушении
Рыба,не уплывай, не то океан обмелеет.
Елена Бугорская 17.10.2023 18:27 Заявить о нарушении