Ураборас
Ну, што ты жарэш гэты хвост!
Што давішся тысячагоддзі?
Ці ежы няма табе? Годзе!
Пусці, хай ідзе ўжо ў рост.
Ну, што ты раззявіла рот!
У пашчу твой хвост не залезе.
Маўчыш - дык ці нам яго рэзаць?
Ці ты там сляпая, як крот?
Ацьху, ты дурное, ацьху!
Нашто табе мёртвае кола!
Спіраль утвараеш - і ўгору,
Наверх нармалёва...
Шыбуй.
12.10.2023
Свидетельство о публикации №123101302678