I am buying

 
THIS TERRACT IS REVENGE TOWARDS EVERY NEGATIVE ISAVEL CAUSED TO ME
MEDICAL SLANDER
THREATHNINGS
MONETARY VIOLENCE
PHYSICAL VIOLENCE
MY FAITH AS CHILDLESS SINGLE
ROMANCE WONDELLIZM
ECONOMICAL WONDELLIZM
INTELLECTUAL PROPERTY WONDELLIZM
MR KKKAPLAN


Рецензии