Украiна моя
Сповиваєш мене у квітучих садах,
Через луки ведеш в ставочку купати,
Де лілеї цвітуть в густих пелюстках !
Ти велична ,незламна та гідна козачка,
Запорізького війська матуся й донька!
Голосиста,весела, красива співачка,
Ще й до праці віками завзято- легка.
Ніжно линуть пісенні розпіви
Блакитного неба,між жовтих ланів.
Де ще в світі такі рясні зливи,
Що наповнюють ріки до сАмих країв?
Тож квітуй моя лагідна нене,
Саламандрою вийди з вогню!
Ворог в темряві повністю згине,
Коли сонце прогріє росу .
08.10.2023
Свидетельство о публикации №123100807508