МО лв

йЯ_жжы > ВУ!___
      Ли__Шь..двВиНА___!!___Ца_ть
              Чи-СО!___(*)__ф_..
а..ПаТО_(?)_м__
    -  йЯ_и..СО___()н_нцце_вВо....(?)
           - пььРЯ!____ч..Чим__мььСя,,,
з_ЗаРььриСНИ____ццы пуШЫ__С_сттаСььсьти
                с__ЛО___Ф___:
в__СЛО__вВиДЕ___!___нььНььйя_..(й)и__
        с_ЛО!___вВьвийя_
               //-ФььСя____ччес_стввва_,,,
зЗа-пллаВЛЯ___ййяСь__..ФЬь..
        СЬьввиДА____нььНиййя
               -с__(т)ТРА!!____СььсьТь,,,
с_ пРРань-НиКА__!!__йю__щщщей_
          ф_СУ___мььМе__р_рках_
   -МО___лв__ЛьввиЦэ__й_,,,
А_т Та..КТИ____!!__ль__льннаСььти
         з_ЗВУ__ккаф_ 
                -с_ХаДЯ___Сьь_
               Да_..(д)дыХА___Ньь__ни..ййя__с__
                СЛО___..в__вва..-Са__(?) -
                ДО___мьь__Мь__нььни..ц..Ца__й_
               

         
      
Ф/п
            
    


Рецензии