про тимпан та псалтир
до дна осушимо всі чаші,
і перемога буде наша,
коли закінчиться війна.
Коли закінчиться війна?
Війна закінчиться тоді,
коли людина за людину,
коли ми будемо єдині,
а ворог наш на самоті,
тоді закінчиться, тоді.
І в час, коли настане мир,
ми поминем, чи нас згадають,
і в повній тиші залунають
і наш тимпан і наш псалтир...
Затим ми вип'ємо, затим.
Світлина: Михайло Дерегус. На рідній землі.
Свидетельство о публикации №123100701825