Вiдверто
Пошепки на вушко лагідно?
Мов на крилах до зірок злітаю,
До безмежжя почуттів негаданих.
І в обіймах твоїх наче тану,
Так, що обертом від щастя голова.
Я для тебе оберегом стану,
І відтворю неймовірніші дива.
Водоспадів прохолодою із неба,
Легким подихом весняного світанку
Так кохаю я відверто тебе -
Наче сонця променями зранку.
06.10.2023 (Київ, 18:14)
Свидетельство о публикации №123100606013