Па ледзь, ледзь
па ледзь, ледзь
жыццё...
Забіць на ўсё
і пускаць
бурбалкі
ў акно,
ледзь дыхаючы
у ноч?
Скрыпець зубамі
у сне
аб запалах
былых!
Да...
Дажыць да васьмідзесяці, няпросты, ох, як няпросты.
Можа?!
Калі толькі,
ледзь, ледзь.
Пралезці...
На карачках!
Свидетельство о публикации №123100604099
Мария Мучинская 06.11.2023 09:42 Заявить о нарушении