Insurence free you got enough entertainment

 

INSURENCE IS SALARY
ISAVEL PIGS
MY NAME EN KAKADEMY IS NOT FREE
THUS I TOOK MY INSURENCE ISAVEL WON"T CURSE
PIG
THAT LIVES TOO WELL
DON"T WORRY ISAVEL WE WILL WONDELLIZE YOUR BLESSING
YOU WILL LIVE LIKE A COCKAROUCH(ROUTE)


Рецензии