Isavel is a toad i am the grandfather god
NEVER ISAVEL IS HAPPY ALWAYS TRIES OF BEING HAPPY AGAINST SOMEONE
ISAVEL WONELLIST
(DON"T CALL ETATA AFTER ISAVEL)
ISAVEL NEGATIVE CHARACTER
IS FATHER GODALMIGHTY
IS THE STORY
WELL
HO
CUZ BE A GOAT IT IS ONLY WILLLAUGH
THERE ARE ETTATAS
AND THE BADDERY
"GODALMIGHTY" IS A COMMULATIVE TERM OF ANYONE SUPERIOR
Свидетельство о публикации №123100503099