***

ISAVEL WILL NOT GIVE JOBS TOWARDS MY ENEMIES WHO TRIED TO TAKE MY BODY FOR THEIR "NEEDS"

KKKPLAN WILL STOP THE MEDICAL SLANDER
I AM NOT VIOLENT HO IF KKKPLAN AND LLAKKKAPLIZAN WON"T STOP SLANDER
I WILL BE VERY ANGRY MR KAPLAN
YOU WON"T DICTATE ME OR ANYONE MR KAPLAN
NOT A MEALL FROM YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YOU SHUTUP
YOU ENEMY YOUR PROPOGANDA WILL BE ERASED MR KAPLAN


Рецензии