Corruption is unformal rulying
CORRUPTION WILL COST LIVES
NETANYATTY WON"T "ASK" JDJD OF POSTING A DOCUMENT LATE JUST OF PROTECTION TOWARDS LIAR
COVERUP WILL COST LIVES
PROTECTION WILL COST LIVES
THOSE "WOUNDED" WILL BE DEAD SOON
THEY ARE THE PRIX OF CORRUTION
NETANYATTY
NEVER ASK ANYONE ANYTHING
I WILL KILL THE ETATA NO UNFORMAL RULE
EVERYTHING ALWAYS FORMAL
NETANYATTY HOW HE GOT ENTO THE SUBMARINE
HE ISN"T A SOLIDIER OR RESERVE DUTY
THE GUARD LET A CIVILIAN ENTO THE SUBMARINE
CORRUPT GUARD
CORRUPTION WILL COST LIVES AND EVENTUALLY I WILL DESTROY ALL THE ETATA
AND MAKE GALLCOST
NO JOBS TOWARDS FRIENDS
NO PROTECTION
NO CORRUPTION!!!!!!!!!!
PARALLEL HUMAN RIGHTS!!!!!!!!!
IF NOT DEATH
IF NETANYATTY WILL NOT STEP OUT
DEATH AS WELL
AN ACCUSED CAN"T RULE
LIMIT THE CADENTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DEMOCRACY OR DEATH ISAVEL
AND IF YOU COVERING AVEC BIBLE
HAHAHAHAHAHAA
IT IS ONLY A KNIG
KNIG CAN BE BURNT
I WILL DESTROY THAT RELIGION MR NETANYATTY
Свидетельство о публикации №123100502878