I am continuing my incitement against isavel
CORRUPT CRYMYNULL ETATA THAT HAS TO BE DESTROYED
KAKADEMY CORRUPT
JDJDBUILDING UNJUST)WHAT ARE THOSE FINES(
COPEA UNJUST AND VIOLENT AND UNTRUTHFUL
THIEVES DON"T PAY OF DEVICES
LIARS CUSTUMERS
ISAVEL NEGATIVE
NEGATIVE WILL BE NEGATIVED
I LIVE AND I AM AFFRAID
THEN I INCITE
UNTIL ISAVEL WILL APOLOGISE FOR EVERYFALSEARREST
UNTIL ISAVEL WILL APOLOGISE FOR EVERY NEGATIVE
I WILL CURSE INCITE AND I AM NOT REGARDING ISAVEL AS POSITIVE
ISAVEL NEGATIVE ETATA
DON"T SUPPORT
DON"T GIVE ANYTHING
UNTIL CHICKEN WILL BE FINED
UNTIL UGLYONE WILL BE FINED
I AM CONTINUING BURNING THE STUPID BIBLE
THIS NATION WILL BE DESTROYED
IF IT WILL CONTINUE SINNING
I WARN ISAVEL EITHER BE POSITIVE OR EXTINCT
Свидетельство о публикации №123100502820