Гойда

Не примусиш непідлеглих
ні за файку, ні за келих
i нагайка з батогами
не загонить нас до ями.
Як за любоньку молитва
не підніме чорт на битву.
Доки сокіл в небі синім -
на землі ми не загинем.
Най утомленi поринем -
потім, друже, опочинем.
Доки прапор над хоружим -
ми подужуєм, не тужим.
Ну, а як не доведеться,
і опасок розірветься -
нема краще сповиточка,
ніж вишивана сорочка.
Гойда, доле, гойда вище,
там звитяга, не ганьбище.

Світлина: Козак Мамай.


Рецензии