Isvael is preventing people en isavel isvael will

 

NETANYATTY YOU ARE BAD
YOU DESERVE DEATH
NEGATIVE
YOU HEART WILL STOP TODAY MR NETANYATTY YOU STOPPED ME I STOPPED YOU
YOUR BOYS ALL YOUR FAMILIYA YOU CAME EN ONE CAUSE
OF PREVENTING WE EN ISAVEL WE CCCP
PREVENTING OUR FUTURE
REUSYA FIXING SITUATION
WE WILL DESTROY YOUR FUTURE
UKBADYNA WILL BE DEFEATED
WE WILL HAVE OUR FUTURE MR NETANYATTY
SHALL NETANYATTY DIE OFF TOGETHER FAMILY ALL NETANYATTY WILL DIE


Рецензии