The bukvas

 

BIG KNIGS
A ALFAWARNED
B BETA
C PENTA STRONGNULL
[] ALFA SOLIDIER
e PENTA E ALFA
F ALFASEXUAL f 0sexual
G REPEATING
H ALFACINICAL
I ALFA
J BETA JE
K MONARCHYST ALFASLIGHTLYWARNED
L BETA
M MENUNITYBYALFA
N GAMMAREPEATING
O PENTASTRONGNULL
P REPEATING
Q PENTA AVEC REBELLING HELL PROVINCE
R BETASEXUAL
S GAMMAREPEATING
T BIGBADEND
U DELTA
V BETA
W WAR
X BADALFA TO BE SPLITUP
Y BETASEXUAL
Z MENUNITYBYBETA WORLD UNITEDENSPLITTING


Рецензии