The history
CLASS IS EVERY MEANING
NAME OF CLASS IS CLASS WITHIN CLASS
[] ALFA
CLASS HAS ANGULARITY THE QUALITY IMPERIALISTIC ABILITY
MILITARY IS ANGULAR
THE REAL SEPARATISTS
CLASS HAS SOCIALISTIC ABILITY UNITION
THE LITERATURIC ABILITY
UNITE BY MEANING
CLASS HAS WORK ABILITY
SOME MOVEMENT OF MASSES
{} BETA WORK
0
{}
[] GAMMA PUBLICATION
(THE CIRCULAR CLASSS)
DELTA PROVINCIAL
PENTA IMPERIAL
[]
{}
0
(PROVINCE HELL)
0
{}
[]
Relations of classes
MANIA ALMOST MERGING
PEACE [][] HORYZON
IRONY / DIAGONAL RELATIONS NOT FULLY MUTUAL BLESSING
POSITIVE CINISM INCITEMENT H(FROM ABOVE)
POSITIVE NONSENSE
NEGATIVE NONSENSE
H NEGATIVE CINISM WONDELLISM
JUNIOR CURSES CONTRA MEANTIME THE STRONG MERCIES
THEN ANSWERS
WAR
THE W
AND ONE SIDE ESCALATES
THE STRONG HAS ABILITY OF WINNING
THE JUNIOR CAN ONLY WONDELLIZE
Свидетельство о публикации №123100401223